Har du hentet disse apps?

Kære patienter

Vi vil gerne slå et slag for to apps, som vi mener kan være med til at forbedre din lægeoplevelse. Disse apps kan hjælpe dig med at holde styr på dine aftaler i klinikken, dit medicin og meget mere.

Medicinkortet

Med “Medicinkort appen” kan du se din akutelle medicin, som er registret af en læge. Du kan se dine åbne recepter, det vil sige recepter, hvor du fortsat kan få udleveret medicin på apoteket. Herunder kan du også se hvilken medicin du allerede har fået udleveret på apoteket. Derudover, kan du også sende anmodning om receptfornyelse på medicin, hvor der tidligere har været udstedt en recept (gælder ikke vanedannende medicin).

Appen gør det også muligt for forældre at holde styr på deres børns medicin. Dette gælder også hvis du er værge for et barn, samt personer som har givet dig fuldmagt til at se og agerer på information tilgængeligt i medicinkortet. Læs mere om appen her.

Min Læge-app

Her i klinikken gør vi brug af Min Læge-appen.
Min Læge-appen hjælper dig med at holde kontakten til din læge, holde styr på dine aftaler med klinikken, se dine og dine børns vaccinationer, deltage i videokonsultationer og meget mere. Læs mere om Min-Læge appen her.